Nu drar vi igång en onsdagsgrupp! Vill du vara med?

Vill du gå i en samtalsgrupp där det är samma personer som träffas varje vecka? Nu planerar vi att dra igång en grupp som träffas på onsdagar kl 18.00.

För frågor eller intresseanmälan: hör av dig på info@angest-stockholm.se

Om våra fasta samtalsgrupper

Vi erbjuder fasta grupper där det är samma personer som träffas varje gång. Det är inte alltid vi har möjlighet att ta in nya deltagare i våra grupper, eller starta en ny, men du kan alltid anmäla ditt intresse för att delta så återkommer vi till dig.

Anmäl ditt intresse till oss via:

e-post: info@angest-stockholm.se eller telefon 076 – 780 16 50 (telefonsvarare) så återkommer vi till dig.

Genom våra samtalsgrupper vill vi ge deltagarna möjligheter att träffa andra som också har problem med ångest. Att träffa och prata med andra med liknande erfarenheter kan för många vara en hjälp och ett stöd när det gäller att hantera de egna problemen.

I samtalsgrupperna är det medlemmar som träffas och gemensamt gör man gruppen till vad den blir – alla bidrar med sina egna erfarenheter och samtalar på lika villkor.

Samtalsgruppen kan ses som ett sätt att få hjälp med att själv jobba med sin ångest – en självhjälpsgrupp.

Om du på grund av din ångest har problem med att ta dig till/från vår lokal får du gärna ta med en anhörig eller vän som sällskap. Under själva gruppträffen kan din anhöriga eller vän ta en fika och slå sig ned i ett av våra andra samtalsrum under tiden.

Om du mest är intresserad av att få veta mer om ångest i allmänhet och kanske om föreningen kan det vara bättre att börja med att komma på Öppet hus för att sedan så småningom söka sig till en samtalsgrupp. För frågor om föreningen kan du maila till info@angest-stockholm.se eller ringa vår telefonsvarare på tel 076-780 16 50 så återkommer vi till dig.