Välkommen på Öppet Hus varje torsdagskväll! Härnäst 25 juli kl. 18.00

För dig som har erfarenhet av panikångest, generaliserad ångest, social ångest och fobier. Här får du möjlighet att träffa andra som vet hur det är. Vi har Öppet Hus på torsdagskvällar från kl 18.00 i vår lokal på Sankt Göransgatan 78, på Kungsholmen nära Fridhemsplan.

Du behöver inte anmäla dig i förväg, och det kostar ingenting. För att komma på Öppet Hus behöver du inte vara medlem, men om du kommer regelbundet är vi tacksamma om du vill stödja föreningen genom att bli medlem. Det är tack vare våra medlemmar som vi har möjlighet att bedriva verksamheten.

Du som har erfarenhet av hur det är att leva med panikångest, generaliserad ångest, social ångest och fobier är välkommen. Även du som har ångest i samband med depression, utmattningstillstånd, stress- och krisreaktioner samt högkänslighet är välkommen, liksom anhöriga och närstående. 

De som besöker oss är både män och kvinnor, från 18 år och upp till 80-års-åldern. Det alla har gemensamt är att ha drabbats av olika sorters ångesttillstånd, ofta panikångest, generaliserad ångest eller social ångest, som på olika vis har påverkat tillvaron.

Vi har inget särskilt program för kvällen utan sitter tillsammans och fikar och pratar. Du stannar bara så länge som du själv vill och vill du sitta tyst och bara lyssna går det också bra. Man behöver inte berätta något om man inte vill. Genom att lyssna, och i den mån du önskar berätta om dina egna erfarenheter, gör du en viktig insats för att stötta andra och öka förståelsen för hur det kan vara att leva med ångest. Att träffa andra som vet hur det är känns bra. Du är inte ensam om att ha ångest. Vi vet hur det är.

Vi som håller i träffarna är vanliga medlemmar och inte professionella. På ÅSS kan vi inte erbjuda någon form av behandling. Vår verksamhet bygger på kamratstöd, att få träffa andra i samma situation och på så vis stödja varandra.

Har du frågor om föreningen och vår verksamhet? Hör av dig via e-post: info@angest-stockholm.se

Det går också bra att ringa vår telefonsvarare, tel 076 – 780 16 50, så återkommer vi till dig.